Forum
Więcej pociągów w regionie
wysłane przez
pioko17
38
-- Szczecin żyje Volvo!
wysłane przez
Mareczek
6
> Rozkład kolejowy dużo się zmienił. Chciałbym zauważyć, > że na trasie Szczecin - Zielona Góra - Wrocław Główny > pozostał tylko 1 pociąg pospieszny, z 3 w starym > rozkładzie.
Można uznać, że zostały 2, ponieważ obecny sezonowy to połączenie dwóch, ze Świnoujścia i Kołobrzegu.
Co do "Czcibora" to ktoś tym jeździł? :)
Intergalactic Proton Powered Electrical Tentacled Advertising Droids
wysłane przez
marko
4
> Można uznać, że zostały 2, ponieważ obecny sezonowy to > połączenie dwóch, ze Świnoujścia i Kołobrzegu.
No i do tej części do Kołobrzegu będą musieli ściągnąć jakieś spalinowe loki :D Oby to fiaciki były. A tak wogóle to nie wiesz może co robi SU45-241 przy szopie dla spalinówek na SPC? Bo coś mi sie zdaje, że chyba będą ją remontować...
>Co do "Czcibora" to ktoś tym jeździł? :)
Były dni, w których był pełny. Ale przeważnie to tak samo jak "Wiking" - woził powietrze.
wysłane przez
Mareczek
6
> No i do tej części do Kołobrzegu będą musieli ściągnąć > jakieś spalinowe loki :D Oby to fiaciki były.
Muszę Cię zwartwić, ale pociąg jest rozpisany na "stonkę", SM42 i Cargo raczej tak pojedzie. Przykład - tegoroczny Woodstock.
> A tak wogóle to > nie wiesz może co robi SU45-241 przy szopie dla spalinówek na > SPC? Bo coś mi sie zdaje, że chyba będą ją remontować...
Wiem, że przytargali jakiś czas temu trochę złomu na SPC, w tym m.in. fiata o którym wspomiasz. Czy będą reanimować? Wątpie, szczególnie że szopa w Krzyżu ma jeszcze trochę sprzętu "pod parą".
Intergalactic Proton Powered Electrical Tentacled Advertising Droids