Forum
EP09 za chwilę zjedzie na stację postojową "Zaleskie...
wysłane przez Piotr
wysłane przez
Pepe
205
> stare dobre czasy...zdaje się, że od 2005 roku EP09 już > się u nas nie pojawia?
No niestety EP09 nie ma chyba od czasu wprowadzenia postoju dla "Chrobrego" w Poznaniu (to będzie jakoś 12.12.2004). :(
wysłane przez Piotr
> No niestety EP09 nie ma chyba od czasu wprowadzenia postoju dla > "Chrobrego" w Poznaniu (to będzie jakoś 12.12.2004). :(
w ogóle ciekawostką jest, że EP09 pojawiał się u nas cyklicznie i wypadało, że powinien kursować w 2006 roku...tak się nie stało, może powróci w 2007?;). Byłoby super...
wysłane przez Jacek
> w ogóle ciekawostką jest, że EP09 pojawiał się u nas > cyklicznie i wypadało, że powinien kursować w 2006 roku...tak > się nie stało, może powróci w 2007?;). Byłoby super...
Dokładnie. Również z roku na rok mam jakieś ciche nadzieje, że Chrobry znów zawita do Szczecina z dziewiątką. Póki co musimy się pocieszyć EP08 i to nie zawsze...
-- Pomyśl i zrób odwrotnie - prof. Kaliszuk :-)
wysłane przez (użytkownik usunięty)
wysłane przez
Mareczek
5
> Mam zaszczyt tam pracowac i powiem wam ze najlepiej podobaja > mi sie wagony które przyjezdzają pociagiem z Niemiec. Są > poprostu super.
No cóż, Niemcy są kilka lat świetlnych do przodu w stosunku do naszego PKP (chociaż i u nas coraz lepiej).
Intergalactic Proton Powered Electrical Tentacled Advertising Droids
wysłane przez (użytkownik usunięty)
wysłane przez
Mareczek
5
> Jak to sie nie pojawi jechalem nim do zakopanego w 2006roku w > czerwcu .
Taaa. W ogóle byś napisał o co Ci chodzi, bo zapewne masz odpowiedź do Jacka, więc należy skorzystać ze stosownej funkcji (odpowiedz na post).
-- "Proszę Państwa, mamy muchę w studiu! Może chce z nami pograć?" - (C) Paweł Orleański podczas teleturnieju "Lingo"
Intergalactic Proton Powered Electrical Tentacled Advertising Droids