Forum
Herb Szczecina na taborze
wysłane przez scw4444
pozdrawiam
SCW4444
wysłane przez Iwo
> Proszę Was o pomoc gdzie/do kogo ewentualnie w MZK mógł > bym się zgłosić w celu pozyskania (aspekt finansowy > również biorę pod uwagę) "naklejek" herbu szczecina na > tabor. Chodzi mi o 14 takich naklejek.
Do nikogo. MZK nie prowadzi produkcji / sprzedaży naklejek. Zamów sobie w drukarni lub poszukaj w sklepach papierniczych.
> Moim celem jest ich > naklejenie na wszystkich środkowych szybach szczecińskich > "siódemek", które obecnie jeżdżą.
Że co?
> Ze swojego żródła > dowiedziałem sie właśnie, że kiedyś załatwiało się > takie naklejki w MZK.
Dobrze piszesz. Kiedyś.
-- - Poprosze studencki!
- Nie ma :D
wysłane przez Bauer
> Że co?
Sądzę że chodzi o lokomotywę.
wysłane przez Iwo
> Sądzę że chodzi o lokomotywę.
Hmmm, nie pomyślałem o tym, skojarzyło mi się z tramwajami linii 7, ale to chyba skrzywienie zawodowe. Wracając do meritum sprawy, herby są np. w papierniczym na Wyzwolenia, w sklepach z pamiątkami. Ale czy aż tak duże jak mamy na taborze MZK to nie mam pojęcia.
-- - Poprosze studencki!
- Nie ma :D
wysłane przez Piotr
> Proszę Was o pomoc gdzie/do kogo ewentualnie w MZK mógł > bym się zgłosić w celu pozyskania (aspekt finansowy > również biorę pod uwagę) "naklejek" herbu szczecina na > tabor.
Idąc w kierunku zamku jest taki mały sklepik z pamiątkami(róg Korsarzy/Farna) na pewno mają tam różne naklejki.