Forum
6 lat serwisu
wysłane przez Iwo
-- - Poprosze studencki!
- Nie ma :D
wysłane przez merope
> Może nadejdzie taka chwila, że tutaj > na Komisie głos będą zabierać oficjalnie przedstawiciele > instytucji zarządzających komunikacją jak i > przewoźników.
Jakoś moim zdaniem, to jednak nie jest możliwe, choć chcę się miło pomylić. A oczywiście życzę nam wszystkim kolejnych rocznic, ze zmianami na lepsze, przez niepotrzebnych przerw. A Marcinowi S. w szczególności życzę kreatywnych pomysłów i wen nad udoskonaleniem tego serwisu.
wysłane przez marko 4
> Jakoś moim zdaniem, to jednak nie jest możliwe, choć chcę > się miło pomylić. A oczywiście życzę nam wszystkim > kolejnych rocznic, ze zmianami na lepsze, przez niepotrzebnych > przerw. A Marcinowi S. w szczególności życzę kreatywnych > pomysłów i wen nad udoskonaleniem tego serwisu.
A ja myślę, że na to jest większa szansa, niż na to, że niektórzy opamiętają się i przestaną trollować. Również gratuluję Marcinowi pomysłu i wytrwałości, wszystkim adminom anielskiej cierpliwości, no i pozostałym użytkownikom, którzy tworzą komisową "rodzinę".
-- "Niech Bóg zlituje się nad mymi wrogami, bo ja tego nie zrobię" - gen. G.S. Patton
wysłane przez Luke_Police 163
Teraz doszła kolejna "zabawka" w postaci rankingu najlepszych zdjęć. Od razu nasuwają mi się pomysły odnośnie możliwości udoskonalenia tejże możliwości. Pomyślałem sobie, że informacja o średniej ocenie wystawianej przez danego oceniającego mogłaby być widoczna w jego profilu (ewentualnie za jego zgodą). Co o tym myślicie?
Technik serwisu :)
wysłane przez luki663719 17
> Pomyślałem sobie, że informacja o średniej ocenie > wystawianej przez danego oceniającego mogłaby być widoczna > w jego profilu (ewentualnie za jego zgodą). Co o tym > myślicie?
Popieram. Podobnie kiedyś było z ocenami procentowymi zdjęć dodanych do Sandbox-a.
Także, ze swojej strony chciałbym serdecznie podziękować wszystkim osobom, które sprawiają, że codziennie możemy się dowiedzieć o najważniejszych zdarzeniach dnia z udziałem pojazdów KM - nam wszystkim. Dziękuję tym, którzy nierzadko w zawieruchę i deszcz, wytrwale jadą z cyfrówką i fotografują. Dziękuje tym (właściwie temu) który stronę stworzył i ją udoskonala. Dziękuje tym, którzy pomagają mi (i myślę, że wielu innym użytkownikom też) korzystać z serwisu. Mam nadzieje, że moja praca też po "coś" się przydała. Są to 2 lata, które na pewno nie poszły na marne i wiele się przez nie nauczyłem ;)
wysłane przez maciekos95 3
> Także, ze swojej strony chciałbym serdecznie podziękować > wszystkim osobom, które sprawiają, że codziennie możemy > się dowiedzieć o najważniejszych zdarzeniach dnia z > udziałem pojazdów KM - nam wszystkim. Dziękuję tym, którzy > nierzadko w zawieruchę i deszcz, wytrwale jadą z cyfrówką i > fotografują. Dziękuje tym (właściwie temu) który stronę > stworzył i ją udoskonala. Dziękuje tym, którzy pomagają mi > (i myślę, że wielu innym użytkownikom też) korzystać z > serwisu. Mam nadzieje, że moja praca też po "coś" się > przydała. Są to 2 lata, które na pewno nie poszły na marne > i wiele się przez nie nauczyłem ;)
Na początek pogratuluję wszystkim tym, których wymienił już luki, a w szczególności Marcinowi za jego 6 letnią pracę. I jeszcze powiem, że zarejestrowałem się na Komisie 25.09.06, a więc jestem z wami rok, 2 miesiące i 18 dni! :P Niestety od tego czsu nie awansowałem, :( ale nie smucę się tym. :) Pzdr wszystkich!
-- Radio Złote Przeboje górą!
Marek Niedżwiecki górą!
wysłane przez MaK
wysłane przez torwid 67
Tylko 6? Mam wrażenie, że gdy pierwszy raz zacząłem Cię czytać, to było wieki temu. Internet wtedy jeszcze raczkował, a większość dzisiejszych użytkowników Komisu - z całym szacunkiem - po drabinie na dywan wchodziła. O fotografii cyfrowej, jako powszechnej, nikt jeszcze wtedy nie marzył. I choć wtedy byłem nieformalnym dostarczycielem wybranych informacji oraz czasem fotek, na których zeskanowanie potrzebne były spore pieniądze, sprawiało mi to sporą satysfakcję. Przeważnie się z Tobą nie zgadzałekm i nadal tak bywa, to i tak, Marcinie, jestem Ci wdziączny. Mam nadzieję, że Komis przetrwa. W jakiej formie? Nie wiem, ale te ostatnie lata pokazują, że nikt nie jest w stanie przewoidzieć zachodzących przemian. Mam tylko nadzieję, że odbędzie się to z korzyścią dla nas wszystkich. A co do uczestnictwa i wypowiedzi przedstawicieli przewoźników, bo ten wątek też się już pojawił, nieśmiało przypomninam, że przynajmniej 2 osoby - ze SPAD i SPPK czynnie zabierają głos w dyskusji, gdy zachodzi taka potrzeba. Powodzenia (nam wszystkim zresztą).
-- Przełożony ma ZAWSZE rację, niestety...
Przełożony ma ZAWSZE rację, niestety...