Forum
Kolejne remonty w zachodniopomorskim
wysłane przez (użytkownik usunięty)
> Czy ktos wie co sie dzieje z szynobusem do Kalisza > Pomorskiego? Od jakiegos czasu jezdzi komunikacja zastepcza, > czy to może przez jakiś remont?
Widziałem jakieś ogłoszenia na dworcu w Dąbiu i wynikało z nich że to tylko na kilka dni bo cośtam dłubią.
-- jednym słowem - Volvo
wysłane przez
marko
4
> Widziałem jakieś ogłoszenia na dworcu w Dąbiu i wynikało z > nich że to tylko na kilka dni bo cośtam dłubią.
Warto dodać, że szynobus dojeżdża do Prostyni. Tak przynjamniej wynika z innego ogłoszenia na Głównym.
-- "Niech Bóg zlituje się nad mymi wrogami, bo ja tego nie zrobię" - gen. G.S. Patton
> Warto dodać, że szynobus dojeżdża do Prostyni. Tak > przynjamniej wynika z innego ogłoszenia na Głównym.
Tak tak tamto zawierało też taką informację że KKZ Prostynia Kalisz Miasto i nawet po ludzku skomunikowana... Jak robili cośtam ostatnio między Łobzem a Rąbinem (?) to czas czekania na autobus był w godzinach...
-- jednym słowem - Volvo
wysłane przez
Mareczek
5
> Tak tak tamto zawierało też taką informację że KKZ Prostynia > Kalisz Miasto i nawet po ludzku skomunikowana... Jak robili cośtam > ostatnio między Łobzem a Rąbinem (?) to czas czekania na autobus > był w godzinach...
Yo, Łobez - Rąbino, tylko po pierwsze porównaj odległości pomiędzy tymi miejscowościami a po drugie porównaj potoki. Doliczając możliwości firm transportowych, były takie a nie inne kwiatki.
-- "A mi się wydaje, że na kolei będzie normalnie gdy osoby zarządzające nie będą nosić imion takich jak Władysław, Stanisław, Czesław, Józef czy Halina" - (C) głos na puszczy
Intergalactic Proton Powered Electrical Tentacled Advertising Droids
wysłane przez
Bosman1980
0
wysłane przez
hubertdz
39
wysłane przez
marko
4
> www.rpo.wzp.pl/download/index/biblioteka/320
No i dobrze, że się wreszcie za to zabierają. Szkoda tylko, że dopracowanie wszystkiego zajmie tak dużo czasu, bo remont to równie dobrze mógłby już ruszyć.
-- "Niech Bóg zlituje się nad mymi wrogami, bo ja tego nie zrobię" - gen. G.S. Patton