Forum
Pierwsze wspólne spotkanie
wysłane przez Bauer
wysłane przez Lukasy
> Czas ruszyć wątek. Pisze się ktoś?
Kto przyjdzie, ten będzie.
homepage: http://lukasy.kolej.org.pl/
wysłane przez Luke_Police 163
> Kto przyjdzie, ten będzie.
A kto nie przyjdzie, tylko tak jak ja, przyjedzie rowerem (lub czymś innym), ten też będzie.
Technik serwisu :)
wysłane przez maciekos95 3
> Kto przyjdzie, ten będzie.
Pytanko. Czy jeśli ktoś (ja) nie należy do STMKM, to też może przyjść?
wysłane przez Pepe 254
> Pytanko. Czy jeśli ktoś (ja) nie należy do STMKM, to też > może przyjść?
To jest spotkanie KOMIS-u, a nie STMKM, więc odpowiedź jest chyba prosta. Tak trudno pomyślec?
> To jest spotkanie KOMIS-u, a nie STMKM, więc odpowiedź jest chyba > prosta. Tak trudno pomyślec?
Tylko myśle, że jeżeli mnie nie znacie to mogę mieć mały problem...
-- Du hast den Schonsten Arsch der Welt!
wysłane przez MQ ?
> Tylko myśle, że jeżeli mnie nie znacie to mogę mieć mały > problem...
Spotkanie ma służyć m.in. temu, żebyśmy się poznali "na żywo".
wysłane przez kajetansz 65
-- Штирлиц
Штирлиц
wysłane przez mike_1994
> Było ekstra. Dziękuje wszystkim za spotkanie i udaną > zabawę. Chciałbym również podziękować panom z policji, > którzy rozkręcili imprezę jeszcze bardziej :D
Również dołączam się do tych podziękowań. Mimo, że byłem tak jakby "organizatorem" to i tak chciałem podziękować wszystkim za doskonałą zabawę, oraz panom policjantom za dobry humor. :D Jeszcze raz dzięki.
P.S. A ja jestem Solaris :D
-- "Awaryjne otwieranie szyby. Uderzyć głową w sam środek"
wysłane przez Mareczek 5
> oraz panom > policjantom za dobry humor. :D Jeszcze raz dzięki.
Idźcie z nimy w cholere! :]
Intergalactic Proton Powered Electrical Tentacled Advertising Droids
wysłane przez Bauer
> Idźcie z nimy w cholere! :]
Przyłączam się do pozdrowień. I dzięki, impreza wyjątkowo udana :)
> Przyłączam się do pozdrowień. I dzięki, impreza wyjątkowo > udana :)
Tak, gratuluję wam zimnej krwi w negocjacjach z umundurowanymi. Równeż dziękuję za imprezę, choć przyznam, że liczyłem, iż zjawi się więcej nowych osób, tzn. zwykłych zielonych użytkowników, których dotychczas znamy tylko z komisowego nicka...
wysłane przez michalSPAK
>choć przyznam, że liczyłem, iż >zjawi się więcej nowych osób, tzn. zwykłych zielonych >użytkowników, których >dotychczas znamy tylko z komisowego nicka...
Na początku imprezy przyszedł jakiś nowy użytkownik ale chyba się wystraszył nas i szybko uciekł :)
-- Szofer opla astry classic :)
> Na początku imprezy przyszedł jakiś nowy użytkownik ale chyba się > wystraszył nas i szybko uciekł :)
Tak, to byłem ja. :D Ale pomyślałem, że uznacie mnie za obcego, więc się zmyłem. Mój błąd. :P Jak by co to taki nowy to już nie jestem, bo mam login prawie 2 lata.
-- Du hast den Schonsten Arsch der Welt!
wysłane przez mike_1994
> Tak, to byłem ja. :D Ale pomyślałem, że uznacie mnie za obcego, > więc się zmyłem. Mój błąd. :P Jak by co to taki nowy to już nie > jestem, bo mam login prawie 2 lata.
No właśnie to spotkanie miało na celu poznanie się....
-- "Awaryjne otwieranie szyby. Uderzyć głową w sam środek"
wysłane przez bniedzwiecki
wysłane przez Jacek
> Będzie fotorelacja z imprezy? :D
Ja też czekam na jakieś fotki :) Przecież nie tylko autobusy i tramwaje muszą być obiektami zdjęć.
Pozdrawiam i dziękuję za miłe spotkanie. ;)
-- Pomyśl i zrób odwrotnie - prof. Kaliszuk :-)
> Ja też czekam na jakieś fotki :) Przecież nie tylko autobusy i > tramwaje muszą być obiektami zdjęć.
Jestem za, tylko pod jaką galerię to podpiąć? Powstanie jakaś specjalna galeria na takie okazje?