Forum
Tych panów to ograniczenia prędkości nie obowiązują?
wysłane przez Iwo
wysłane przez Bauer
> A Pana robiącego zdjęcie również przepisy dotyczące > przebywania na terenie kolejowym nie obowiązują?
A Ty musisz się czepiać wszystkiego? Równie dobrze możesz się dowalić do mnie i każdego kto robi zdjęcia kolejowe stojąc bliżej niż 3 metry od torów kolejowych. Może jeszcze idź się poskarż PKP że 1/4 KOMISu robi zdjęcia na torach to dostaniesz nagrodę za swoją sprawiedliwość tudzież bycie konfidentem uprzykrzającym życie ;/
-- A może KOMISowa deratyzacja? ;>
wysłane przez Iwo
> A Ty musisz się czepiać wszystkiego?
Oczywiście. Skoro autor zdjęcia "czepia się" pracowników PLK za rzekome przekroczenie prędkości ( stwierdzone na podstawie? ) to ja się też go "czepiam".
> Równie dobrze możesz > się dowalić do mnie i każdego kto robi zdjęcia kolejowe > stojąc bliżej niż 3 metry od torów kolejowych.
Przez grzeczność nie napiszę co mnie interesuje w chwili obecnej skąd robisz zdjęcia. Skoro nie zrozumiałeś treści mojego pierwszego posta to nic na to nie poradzę. Dalej czepiajcie się wszystkiego i wszystkich, a na pewno jako miłośnicy będziecie miło traktowani przez pracowników KM czy też ogólnie kolei.
> Może > jeszcze idź się poskarż PKP że 1/4 KOMISu robi zdjęcia na > torach to dostaniesz nagrodę za swoją sprawiedliwość > tudzież bycie konfidentem uprzykrzającym życie ;/
Po pierwsze nie muszę, pracownicy PLK przeglądają Komis regularnie i dzięki temu co poniektóre osoby piszące tutaj miały już nieprzyjemności u swojego pracodawcy. Po drugie waż słowa.
-- Sprzedaż biletów w godzinach:
18:00 - 6:00 dni powszednie
całą dobę - dni świąteczne
wysłane przez Bauer
> Oczywiście. Skoro autor zdjęcia "czepia się" pracowników > PLK za rzekome przekroczenie prędkości ( stwierdzone na > podstawie? ) to ja się też go "czepiam".
Nie wiem na jakiej podstawie, ale czepiając się o robienie zdjęć na torach tej konkretnej osoby czepiasz się wszystkich innych robiących kolejowe zdjęcia dla KOMISu. Na jedno wychodzi.
> Skoro nie zrozumiałeś treści > mojego pierwszego posta to nic na to nie poradzę.
Można to było ująć w inny sposób a forma w jakiej to zrobiłeś była jednocześnie przyczepieniem się do reszty ludzi robiących zdjęcia na torach. Nie wiem, trza było na priva napisać do któregoś z adminów o zmianę tytułu np.
> Dalej > czepiajcie się wszystkiego i wszystkich, a na pewno jako > miłośnicy będziecie miło traktowani przez pracowników KM czy > też ogólnie kolei.
Jeśli w przypadku KM jest się czego czepić to dlaczego nie wyrazić swojej opinii? Temat tabu jakiś? Należy jednak odróżnić konstruktywną krytykę od bezładnej gadaniny. Co do kolei to nie chcę komentować tej kwestii.
> miały już nieprzyjemności u swojego pracodawcy.
Tak, miały. Nieuzasadnione. Spowodowane to było właśnie głupawymi postami niektórych użytkowników.
-- Grammatik - moc!
wysłane przez Iwo
> jeszcze idź się poskarż PKP że 1/4 KOMISu robi zdjęcia na > torach to dostaniesz nagrodę za swoją sprawiedliwość > tudzież bycie konfidentem uprzykrzającym życie ;/
Przypomiało mi się. Skoro piszesz o konfidentach to rozumiem, że autora zdjęcia również do nich zaliczasz? Bo przecież uprzejmie donosi...
wysłane przez MaK
Panowie. Przepraszam bardzo, ale zamknijcie się już. Starczy. Macie problem z fotami, to piszcie na privie a nie na forum. A tym bardziej, że poruszacie tematy dość niebezpieczne.
-- Zapraszam - www.mak.piwko.pl
wysłane przez Iwo
> Panowie. Przepraszam bardzo, ale zamknijcie się już. Starczy.
Nie skomentuje tego.
> Macie problem z fotami, to piszcie na privie a nie na forum. A tym > bardziej, że poruszacie tematy dość niebezpieczne.
Nie było by idiotycznego jak dla mnie opisu zdjęcia - nie było by tematu. Pomyśl sobie jaką radochę mają co poniektóre osoby w PLK ustalające teraz szczegóły dotyczące tej drezyny. Jak na początek tygodnia zabawa wyśmienita.
18:00 - 6:00 dni powszedniecałą dobę - dni świąteczne
wysłane przez Pepe 254
> A Pana robiącego zdjęcie również przepisy dotyczące > przebywania na terenie kolejowym nie obowiązują?
O teraz to Ty żeś trafił jak kulą w płot. :D Moja noga nie stąpnęła ani na torze, ani na wiadukcie zza którego robiłem fotę. Brawo. Skorzystania z pokątnego wejścia na działki ścieżką mi nie zabronisz!
A panowie przesadzili, na liczniku mieli przynajmniej 70 km/h. Nie sądzę by na tym rozlatującym się małym wiadukcie była dozwolona taka prędkość.
wysłane przez Iwo
> O teraz to Ty żeś trafił jak kulą w płot. :D Moja noga nie > stąpnęła ani na torze, ani na wiadukcie zza którego > robiłem fotę. Brawo.
Dziękuję za brawa. Skoro nie byłeś na terenie kolejowym to zwracam honor.
> Skorzystania z pokątnego wejścia na > działki ścieżką mi nie zabronisz!
Wola Twoja Panie gdzie chadzasz.
> A panowie przesadzili, na liczniku mieli przynajmniej 70 km/h. > Nie sądzę by na tym rozlatującym się małym wiadukcie była > dozwolona taka prędkość.
No właśnie nie sądzisz czyli nie znasz stanu faktycznego. Wypadało by chyba to ustalić...