Forum
Ex 8504 Albatros do Tczewa odcinek do Gdyni pokonywał w...
wysłane przez Sakorius
@Bodek: Widzę, że zaskoczysz nas jeszcze nie raz, dodając perełki do galerii ;-)
wysłane przez Bodek
> > @Bodek: Widzę, że zaskoczysz nas jeszcze nie raz, dodając > perełki do galerii ;-)
Mam nadzieję :)
ZTCP "trzy czwórki" to jedna z najbardziej rozpoznawalnych i jednocześnie zadbanych szczecińskich maszyn. Dodajmy, że wówczas wszystkie "siódemki" stacjonowały na Głównym - w dzisiejszej dyskotece :)
Poza tym na zdjęciu nieprzebudowany peron I oraz stara kładka, kończąca się na peronie II.
Co do czasu jazdy, trzeba też podkreślić, że wówczas trasę Szczecin - Koszalin Ex-y pokonywały w czasie poniżej 2 godzin.
wysłane przez michaux
> Do tego wagony w starym malowaniu... Przypomina mi się > dzieciństwo :))
Skoro przypomina Ci się dzieciństwo to przypomnij sobie zasady pisania zdań. Zdanie zawsze zaczynamy dużą literą.
wysłane przez Mazur
wysłane przez paki
> Klasyka! Najchętniej bym się cofnął do tamtych lat > chociaż na jeden dzień i obfotografował wszystko co się > da. Mniej więcej 15 lat a tyle zmian zmian. Miło zobaczyć > tak znane mi miejsce kiedy wyglądało inaczej niż dziś i > do tego jeszcze tak zadbanego woza. Czekam na kolejne > perełki ze Szczecina i regionu. Pozdrawiam.
No właśnie;) Dla Was to wspomnienia, ja z takich zdjęć dowiaduję się, jak było. Tym bardziej czekam na kolejne takie fotki;)
-- "W Szczecinie spotkamy także składy jednowagonowe." by Wikipedia
Sulcus tendinis musculi flexoris hallucis longi