Forum
Nietypowy gość czy powrót na stałe?
wysłane przez Korczian
Vmax>=160 na D29-351!
wysłane przez MarcinB
> Jak dla mnie raczej nietypowy gość.
Raczej na stałe będzie na tym TLK,
> Chociaż, kto wie co IC chodzi po głowie... :)
Tego to nikt nie wie, ale skoro jedzie przez CMK to raczej przyzwoitość nakazuje podpięcie EP09. Tylko, że i tak rewelacji nie ma, czasowo wyrabia się jak EP07.
BTW, to w końcu to TLK, to jest 38106 czy 38107 ?
wysłane przez Lukasy
> Raczej na stałe będzie na tym TLK,
Na odcinku Kraków - Poznań tak, ale...
> Tego to nikt nie wie, ale skoro jedzie przez CMK to raczej > przyzwoitość nakazuje podpięcie EP09. Tylko, że i tak > rewelacji nie ma, czasowo wyrabia się jak EP07.
... w Poznaniu jest planowo zmiana na EU07. Moje krakowskie źródło twierdzi, że to jednorazowy wybryk.
> BTW, to w końcu to TLK, to jest 38106 czy 38107 ?
I taki, i taki. Nie pamiętam tylko, w którym miejscu "łamie numer" z parzystego na nieparzysty.
homepage: http://lukasy.kolej.org.pl/
wysłane przez
pioko17
38
> ... w Poznaniu jest planowo zmiana na EU07. Moje krakowskie > źródło twierdzi, że to jednorazowy wybryk.
Tak jest też według rozkładu. Ale pociąg obsługuje BZ Kraków, więc może. No, trzeba będzie sprawdzić, jak będzie jutro.
> I taki, i taki. Nie pamiętam tylko, w którym miejscu "łamie > numer" z parzystego na nieparzysty.
Z tego co pamiętam, to w Kutnie. ;)
BTW W drugą stronę (83106) Barbakana ciągnęła EU07.
wysłane przez Kriz8
> > I taki, i taki. Nie pamiętam tylko, w którym miejscu "łamie > > numer" z parzystego na nieparzysty. > > Z tego co pamiętam, to w Kutnie. ;)
W Kozłowie, Starzynach, w Łodzi na Widzewie i na Chojnach oraz w Zgierzu.
-- Pokemony atakują...
Pokemony atakują...
wysłane przez kalapele
wysłane przez Lutek
Kolej żelazna potrafi być przyjazna.
wysłane przez kalapele
wysłane przez kalapele
> Jak bym ci powiedział, musiał bym cię zabić ;) > Żartuję. Informację mam z Poznania. > A wie ktoś czy faktycznie ta 9 przyjechała? I pojechała > dzisiaj 8102?
Nie potwierdzę, ale za to mogę dodać że na Prusie przyjechała dzisiaj także EP09, w barwach IC.
-- Intergalactic Proton Powered Electrical Tentacled Advertising Droids
Intergalactic Proton Powered Electrical Tentacled Advertising Droids