Forum
Będą elektroniczne tablice na stacji Szczecin Główny
- przebudowę systemu wizualnej informacji podróżnych w obszarze obiektów stacji Szczecin Główny,
- budowę Systemu Telewizji Dozorowanej w obszarze obiektów stacji Szczecin Główny,
- modernizację instalacji elektrycznej.
wysłane przez
zack1989
12
"Jeżeli Twój tramwaj nie przyjeżdża upewnij się, że nie uciekł Ci przystanek"
wysłane przez
Mareczek
6
> Mówimy o takich jak np. we Wrocławiu?
Będą to tablice LCD. Przykłady do wglądu w przetargu w jednym z załączników.
Intergalactic Proton Powered Electrical Tentacled Advertising Droids
wysłane przez Korczian
> Będą to tablice LCD. Przykłady do wglądu w przetargu w > jednym z załączników.
Nareszcie! Biedne klapki zasłużyły już na emeryturę. Ciekawe, kiedy w Stargardzie zostaną zamontowane takie tablice. Chodzą słuchy, że ma się to stać przy remoncie dworca, ale to jedynie plotki.
-- Pierwsza kartka. (;
Vmax>=160 na D29-351!
wysłane przez
pioko17
38
> Nareszcie! Biedne klapki zasłużyły już na emeryturę.
Te to se mogą sobie dalej służyć, najwazniejsze, że pojawią się wreszcie na peronach. :D Aż dziwne, że taka duża stacja nie miała przez tyle lat porządnych tablic na peronach. A na takich mniejszych stacjach Dąbie, Stargard czy Krzyż są od lat. ;)
wysłane przez Korczian
> Te to se mogą sobie dalej służyć, najwazniejsze, że pojawią > się wreszcie na peronach. :D Aż dziwne, że taka duża stacja nie > miała przez tyle lat porządnych tablic na peronach. A na takich > mniejszych stacjach Dąbie, Stargard czy Krzyż są od lat. ;)
Gdzieś kiedyś wyczytałem, że te tablice, które są na Dąbiu, miały być zamontowane na Głównym, ale "z braku kasy nidyrydy".
Czekamy na rozstrzygnięcie przetargu i montaż. :D No i ja cichutko czekam na podobne tablice w Stargardzie...
-- Pierwsza kartka. (;
Vmax>=160 na D29-351!
wysłane przez
pioko17
38
> Gdzieś kiedyś wyczytałem, że te tablice, które są na Dąbiu, > miały być zamontowane na Głównym, ale "z braku kasy nidyrydy".
Tak, dokładnie tak było. :D