Forum
„Pendolino” na szczecińskich torach
W czwartek (29 sierpnia) około godziny 23 na stację Szczecin Główny po raz pierwszy wjechał pociąg serii ED250 (zestaw o numerze 010), tzw. „Pendolino”.
wysłane przez Fan_Komunikacji 4
wysłane przez end 52
Na giełdzie większość nie ma racji; Na giełdzie drzewa nie rosną do nieba; Kupuj plotki, sprzedawaj fakty; Kupuj kiedy leje się krew
wysłane przez Fan_Komunikacji 4
Pracownicy PKP IC na Łęgach, jak również maszyniści mówią między sobą, że Pendolino ma zastąpić EIC Sedina od nowego rozkładu, tj. od grudnia. Ktoś słyszał takie plotki? :P
Ja gdzieś słyszałem o tym że możliwe że Pendolino wejdzie od grudniowego rozkładu do Szczecina, ale o tym że ma zastąpić Sedinę to nigdzie nie słyszałem. Jaki by to miało sens, skoro nowa odsłona Sediny jest dopiero jeden rozkład w Szczecinie. Uważam że jakby Pendolino miało by zastąpić Sedinę, to by jej w ogóle do nas nie robili, a by poczekali jeszcze ten jeden rozkład.
wysłane przez end 52
Ja gdzieś słyszałem o tym że możliwe że Pendolino wejdzie od grudniowego rozkładu do Szczecina, ale o tym że ma zastąpić Sedinę to nigdzie nie słyszałem. Jaki by to miało sens, skoro nowa odsłona Sediny jest dopiero jeden rozkład w Szczecinie. Uważam że jakby Pendolino miało by zastąpić Sedinę, to by jej w ogóle do nas nie robili, a by poczekali jeszcze ten jeden rozkład.
Mi nie musisz takich rzeczy tłumaczyć, bo ja wszystko rozumiem. Tylko powtarzam plotki, które krążą wśród pracowników. Póki co, to na portalu pasażera nic nowego oprócz EIC Prus nie widać do Warszawy. A czasu coraz mniej...
Na giełdzie większość nie ma racji; Na giełdzie drzewa nie rosną do nieba; Kupuj plotki, sprzedawaj fakty; Kupuj kiedy leje się krew
wysłane przez PrzemoGaming 6
Pracownicy PKP IC na Łęgach, jak również maszyniści mówią między sobą, że Pendolino ma zastąpić EIC Sedina od nowego rozkładu, tj. od grudnia. Ktoś słyszał takie plotki? :P
Ja słyszałem plotki jakby to Pendolino, ze względu na koniec umowy z UE, miało by zastąpić obecny skład na Chrobrym od grudnia.