Forum
Możliwość pisania na forum dostępna jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Szansa na poprawę
Czy ktoś jeszcze pamięta o szczecińskiej kolejce miejskiej? Takie pytanie stawia nasz Czytelnik i prosi o odpowiedź. Urzędnicy rozmawiają, ale na razie nic nie obiecują.
wysłane przez Lukasy
tom1 napisał(a):
> Ciekawi mnie bardzo w jakim stopniu zostaną doprowadzone do > użytku poszczególne stacyjki. Aktualnie wiekszość z nich to > ruina. Jest też pytanie czy te pociagi będą się na wszystkich > zatrzymywały?
Widziałbym to tak, że tylko na tych ważniejszych - Turzyn, Niebuszewo, Police, może Glinki i Skolwin, może jeszcze jakieś przystanki osobowe. Ale to tylko moje domysły ;)
[ciach o Niebuszewie]
Chyba skończyłoby się na otwarciu przejścia podziemnego.
> Chyba nie tak jak w tej chwili spacerowicze z pieskami (przez > dwa tory i hop do góry...)
Dlatego przydałby się od czasu do czasu nalot SOK na te rejony :>
-- Zaorać Gocław!
> Ciekawi mnie bardzo w jakim stopniu zostaną doprowadzone do > użytku poszczególne stacyjki. Aktualnie wiekszość z nich to > ruina. Jest też pytanie czy te pociagi będą się na wszystkich > zatrzymywały?
Widziałbym to tak, że tylko na tych ważniejszych - Turzyn, Niebuszewo, Police, może Glinki i Skolwin, może jeszcze jakieś przystanki osobowe. Ale to tylko moje domysły ;)
[ciach o Niebuszewie]
Chyba skończyłoby się na otwarciu przejścia podziemnego.
> Chyba nie tak jak w tej chwili spacerowicze z pieskami (przez > dwa tory i hop do góry...)
Dlatego przydałby się od czasu do czasu nalot SOK na te rejony :>
-- Zaorać Gocław!
homepage: http://lukasy.kolej.org.pl/
Re: A jednak ...
· 17 lat temu ·
Lukasy