Forum
Pociąg pospieszny "Światowid" ze Świnoujścia do...
wysłane przez scw4444
wysłane przez
marko
4
> Co jak co ale "Światowid" do Świnoujścia nie jeździ.
Ehhh, tak to prawda... Miało być "Przemyślanin"... Tak to jest jak się pisze co innego i myśli co innego :/. Cóż pomyłki się zdarzają. Operatora sandboxa proszę o zmianę nazwy ze "Światowida" na "Przemyślanina" ;-)
-- Dyżurny Ruchu to zawód, w którym - oprócz prowadzenia ruchu - jest się: nastawniczym, księgowym, zwrotniczym, manewrowym, wypełniaczem papierków, sprzątaczem, poganiaczem i kucharzem. I niech teraz ktoś powie, że jest to prosty zawód
wysłane przez Jacek
> Operatora sandboxa proszę o zmianę > nazwy ze "Światowida" na "Przemyślanina" ;-)
No właśnie jednak to jest chyba Światowid, bo widzę wagony z drzwiami odskokowo-przesuwnymi. Zatem Światowid z Przemyśla do Szczecina. No chyba, że Galicja? ;> Lepiej podaj przybliżoną godzinę zrobienia tej fotki i wszystko będzie jasne.
-- Pomyśl i zrób odwrotnie - prof. Kaliszuk :-)
wysłane przez
marko
4
> Lepiej podaj przybliżoną > godzinę zrobienia tej fotki i wszystko będzie jasne.
Gdzieś koło 20 - 20:10, krótko przed przyjazdem pośpiecha z Kołobrzegu
wysłane przez Jacek
> Gdzieś koło 20 - 20:10, krótko przed przyjazdem pośpiecha z > Kołobrzegu
Czyli Światowid, Przemyśl - Szczecin.
wysłane przez
marko
4
> Czyli Światowid, Przemyśl - Szczecin.
Hmm... dziwne... wydawało mi się, że zapowiedź była "ze Świnoujścia". Teraz wyjdzie na to, że nie wiem co focę :-P
wysłane przez Lukasy
> Hmm... dziwne... wydawało mi się, że zapowiedź była "ze > Świnoujścia". Teraz wyjdzie na to, że nie wiem co focę :-P
Ze Świnoujścia to wjeżdżała bielska rzeźnia... na tor przy peronie pierwszym ;) To na zdjęciu to Światłowód.
homepage: http://lukasy.kolej.org.pl/
wysłane przez scw4444