Forum
"Dragon" po oblotce w Dąbiu, za chwilę wyruszy w kierunku...
wysłane przez michaux
wysłane przez Sakorius
> Dostałeś cynk czy akurat znalazłeś się we właściwym > miejscu? ;)
Po prostu trafiłem na niego wracając z pracy. Nie miałem pojęcia, że przyjedzie :)
> Po prostu trafiłem na niego wracając z pracy. Nie miałem > pojęcia, że przyjedzie :)
I taka ciekawostka: ta sama lokomotywa była na paradzie parowozów w tym roku. Jeśli ktoś tam był, zapewne widział go ze składem pociągu "Hefajstos". Wie ktoś może czy był on tylko na doczepkę czy jako popych i w ogóle skąd się tam wziął?
-- Robiła babcia na drutach. Przejechał tramwaj i spadła.
wysłane przez MaK
> I taka ciekawostka: ta sama lokomotywa była na paradzie > parowozów w tym roku. Jeśli ktoś tam był, zapewne widział go > ze składem pociągu "Hefajstos". Wie ktoś może czy był on > tylko na doczepkę czy jako popych i w ogóle skąd się tam > wziął?
Lokomotywa elektryczna jako popych na linii niezelektryfikowanej. o_O
Pomijam już Twoje lenistwo, żeby nie zajrzeć na wątki na forum z okresu parowozjady 2011. http://kolej.mkm.szczecin.pl/forum.php?detail=1304338980.forum
Ale w tamtym wątku zadałeś nawet pytanie... co lepsze... wdałeś się w dyskusję... masakra...
-- Miłośnik i pracownik... dwa pojęcia w konflikcie ze sobą...
wysłane przez
pioko17
38
> Pomijam już Twoje lenistwo, żeby nie zajrzeć na wątki na forum > z okresu parowozjady 2011.
Taka mała uwaga. Parowozjada odbędzie się 27 sierpnia w Chabówce więc tego okresu jeszcze nie było.
wysłane przez margor
> Wie ktoś może czy był on > tylko na doczepkę czy jako popych i w ogóle skąd się tam > wziął?
Ależ oczywiście, że elektryk jechał w Wolsztynie na popychu :) Parowóz Ty2-953 to już starszy lok, rady biedny nie dawał z dużym składem :)))