Forum
Linia 432/406
wysłane przez michaux
wysłane przez Mareczek 5
> Witam, > czy ktoś ma informacje jak obecnie wygląda rozkład jazdy > "towarów" na trzebieskiej? Co tam można obecnie spotkać i > w jakich godzinach?
Między 22 a 6 nie spotkasz nic - szlak zamknięty. A w pozostałych godzinach loteria, jak to na linii typowo towarowej.
-- Intergalactic Proton Powered Electrical Tentacled Advertising Droids
Intergalactic Proton Powered Electrical Tentacled Advertising Droids
wysłane przez stoch
> A w pozostałych godzinach loteria, jak to na linii typowo > towarowej.
Czy ja wiem... Zauważyłem, że PKP Cargo jeździ kilka razy w tygodniu ok. 8:00.
wysłane przez mmm
> Czy ja wiem... Zauważyłem, że PKP Cargo jeździ kilka razy w > tygodniu ok. 8:00.
Wg obserwacji ze Wzgórza to prawie zawsze rano o 6 po otwarciu szlaku - kier. Turzyn (czasami czeka tam skład całą noc na otwarcie) i ok 17.30 -18.00 kier. Wstowo
wysłane przez MaK
> Wg obserwacji ze Wzgórza to prawie zawsze rano o 6 po otwarciu > szlaku - kier. Turzyn (czasami czeka tam skład całą noc na > otwarcie) i ok 17.30 -18.00 kier. Wstowo
Tzw. sztywniaki cargowskie jeżdżą od poniedziałku do soboty rano. Jeden do Glinek drugi do Chemii. Co do tego drugiego nie wiem, czy nie jeździ czasem w poszczególne dni tygodnia.
wysłane przez lukaszenko 16
> Między 22 a 6 nie spotkasz nic - szlak zamknięty.
A skąd się tam wzięło takie ograniczenie? Pierwszy raz o takim czymś słyszę.
wysłane przez mike_1994
> A skąd się tam wzięło takie ograniczenie? Pierwszy raz o > takim czymś słyszę.
Chyba podczas "kryzysu" na trzebieskiej wprowadzono redukcję etatów i tak zostało.
wysłane przez marko 4
> Chyba podczas "kryzysu" na trzebieskiej wprowadzono redukcję > etatów i tak zostało.
Spadek przewozów do Polic Chemii spowodował ograniczenia.
-- Ten trzeci i najgłupszy...
wysłane przez marko 4
> Witam, > czy ktoś ma informacje jak obecnie wygląda rozkład jazdy > "towarów" na trzebieskiej? Co tam można obecnie spotkać i > w jakich godzinach? Będę wdzięczny na info
Na trzebieskiej teraz jest średnio około 20 - 25 przebiegów. Jednego dnia masz tego więcej, innego mniej. Loteria, jak to Mareczek napisał.
-- Ten trzeci i najgłupszy...